24 Mart 2014 Pazartesi

SATIŞ ORTAKLIĞI



                       
   İnternette Para Kazanmak konusunda en çok tercih edilen ve en çok kazandıran sistem ”Satış Ortaklığı” dır.

SATIŞ ORTAKLIĞI NEDİR?

   Satış Ortaklığı Pazarlama Sistemi, ürün sahiplerine ait ürünlerin, internet ortamında satış ortağı olan kişiler tarafından satılmasına ve her bir satıştan belli oranlarda komisyon kazanılmasına dayalı bir alışveriş uygulamasıdır.

Bu sistemde 4 temel esas vardır:

   1-Ürün sahibi
   2-Satış Ortakları
   3-Satılacak ürün   
   4-Müşteriler

   Satış ortaklığı kısaca Ürün Sahipleri ile Satış Ortakları arasında ürün satışından elde edilen kazancın paylaşılmasıdır. Yani her iki tarafın da kazanmasını sağlayan bu sistem, ürünün satılmasında ve her iki tarafında kazanç elde etmesinde son derece mantıklıdır.  
   Satış ortaklığı düzenli ve sabırlı bir şekilde çalışarak tahmin bile edemeyeceğimiz kazançlar elde edebileceğimiz bir kazanç sistemidir.
   Satış ortağında, satılan ürünlerin vergisiyle de uğraşmazsınız. Ürün geliştirme, stoklama, paketleme, sevkiyat, satış sonrası hizmetler vs. gibi bir sorununuz yoktur. Bunların tamamı ürün sahibini ilgilendirir. Siz sadece satılan üründen alacağınız komisyonu bilirsiniz.
   Satış ortaklık programları, hem ek gelir sağlamak isteyenler, hem de belli başlı bir iş olarak düşünenler için son derece mükemmel bir sistemdir. Eğer günde 1-2 saatinizi internet başında geçirebiliyor, sosyal ağlar üye olmak ve bazı formları doldurmak gibi basit işleri yapabiliyorsanız,  satış ortaklığıyla çok kısa süre içinde kazanmaya başlayabilirsiniz.


   SATIŞ ORTAKLIĞI NASIL YAPILIR?

   Ürün sahipleri, internet üzerinden sattıkları ürünlerini, daha fazla satabilmek için, yüksek komisyonlar karşılığında kendilerine satış ortakları ararlar.
   Yapmamız gereken şey, bir web sitesi veya ücretsiz blog  (blogger gibi) kurarak veya site kurmadan sosyal ağlarda, forumlarda veya ürünle alakalı itelerde bu ürünlerin tanıtımını yaparak, verilen link sayesinde müşterileri ürünün ana sayfasına yönlendirmek ve bunun sonunda ürün satışı olduğunda, ürün satışından komisyon kazanmaktır.
   Anlattığımız şeyler size basit gelebilir ancak uygulamada bunu o kadar da kolay olmadığını göreceksiniz. Satış ortaklığında ürün seçimi, rekabet, site kurulumu ve daha birçok konuda bilgi sahibi olmamız gerekiyor.
   Affiliate (satış ortaklığı) işine başlamak için Türkiye’de ilk ve en çok üyeye sahip, güvenli bir ödeme sistemine sahip olan X-TİCARET’i kesinlikle tavsiye ederim.

SATIŞ ORTAKLIĞINDA NE KADAR KAZANIRIM?

   Basit bir hesapla;
   Bir x ürünü var 100 TL ye satılıyor. Satış komisyonu da %50 olsun.
   Biz her sattığımız 1 ürün için 100 TL’ nin %50 si= 50 TL’dir.

SATIŞ ORTAKLIĞINDA NEYİ, NE ZAMAN YAPACAKSINIZ?

  1-Web sitesi sahibi olun.
  2- X-TİCARET 'e üye olun. X-TİCARET.com' da satış ortağı olmak isteğiniz kategoride ki ürünleri belirleyin.
  3-Bu ürünler ile ilgili makaleler yazın. Yani tanıtım yazıları yazın ve yayınlayın.
  4-Tanıtım yazılarınızın sonuna “İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN” gibi yönlendirme yaparak, X-TİCARET 'ten almış olduğunuz o ürünün linkini bu yazıya bağlantı verin. Bu sayede ziyaretçilerinizi bu yazıya tıkladıklarında ürünün ana sayfasına yönlendireceksiniz.
5-Sitenizi güncel tutun. Yazılarınız kesinlikle özgün olmalı! 
6-Web sitenizi internette tanıtın. Forumlarda, sosyal ağlarda, diğer sitelerde yorum yaparak sitenizin adını tanıtın!
7-Ücretli reklamlar verin! Tabi ki bu da size para olarak geri dönecektir!
   Satış ortaklığında bence bu işin profesyonellerinden yardım almak şart! Ben de satış ortaklığına başlarken bu iş için düzenlenmiş, alanında en iyi olarak kabul edilen kişilerden yardım aldım, hala da takıldığım yerlerde yardım alıyorum. Siz de bu işte kararlıysanız, size satış ortaklığı başta olmak üzere çok çeşitli yöntemlerle para kazanmanızı sağlayacak ve ömür boyu sorularınıza cevap alabileceğiniz, alanında en iyilerden biri olan Serdar YÜKSEL imzalı MASTER KAZANÇ EĞİTİM SETİNİ gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

       Bir sonraki  “SATIŞ ORTAKLARINDA BULUNMASI GEREKEN ÖZELLİKLER” başlıklı yazımda görüşmek üzere…

   Aklınıza gelebilecek sorular olursa elimden geldiği kadar cevaplamaktan memnun olurum. Mail adresimden ve bu blogtan bana kolayca ulaşabilirsiniz!

Mail adresim:hsaglam441@gmail.com
                                        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder